Wesela w Szczecinie? Tylko w Restauracji Pod Aniołem!![]() Sala Weselna - Pod Aniołem - Szczecin |
Sala weselna na 60 osób w Szczecinie.
Niezapomniane Wesela tylko Pod Aniołem
Sala Weselna Szczecin - Pod Aniołem
Elegancka sala weselna Pod Aniołem w Szczecinie z pysznymi daniami, stylowym wystrojem i muzyką.
Zapraszamy na Twoje Niezapomniane Wesele!
Profesjonalna obsługa i wiele lat doświadczeń w organizowaniu uroczystości to gwarancja, że wszystko będzie dopięte na ostatni guzik.
Nasz lokal to eleganckie, ciepłe i niezobowiązujące miejsce, w którym delikatna i tradycyjna kuchnia polska codziennie zaskakuje swoich gości. Wyjątkowy nastrój tworzą tu kwiaty, piękne rysunki na ścianach, stoły ze świecami, delikatne światło i dyskretna muzyka płynąca w tle. Nasza kuchnia słynie z wyjątkowych potraw z przepisów naszych babć
U nas Klient jest zawsze na pierwszym miejscu. Uważnie słuchamy, umiemy dopasować się do każdego budżetu bez utraty poziomu jakości świadczonych usług. Na życzenie gości świadczymy również usługi cateringowe poza restauracją. Restauracja pomieści jednorazowo do 65 os. wraz z wydzielonym miejscem do tańczenia. Podczas biesiady jednocześnie możemy obsłużyć 80 osób.
Położenie lokalu jest bardzo dogodne. Na obrzeżach centrum Szczecina przy ul. Chopina mieści się obok akademików ZU. Bliskość parkingu dla aut w tym strzeżonego dopełniają resztę. Lokal posiada klimatyzację, dostęp do Wifi.
Usługi dodatkowe w cenie wesela.
GRATIS udostępniamy stół wiejski (bez wyrobów mięsnych), przygotowujemy go, dbamy aby wyglądał schludnie i estetycznie, dokładamy Państwa wyroby.
GRATIS robimy dekoracje- bukiety ze świeżych kwiatów, odpowiednio dobrane serwetki, świece.
GRATIS zdobimy wejście do lokalu (dywan, dekoracje z suszonych kwiatów), dbamy aby każda Panna Młoda poczuła się jak księżniczka wchodząc do lokalu.
WESELE 2024
270 ZŁ/OSOBA
MENU
Zupa (jedna do wyboru, podana w wazach):
Tradycyjny rosół z makaronem lub lanymi kluskami
Żurek polski z jajkiem i kiełbasą
Krem pieczarkowy lub brokułowy z groszkiem ptysiowym
Krem pomidorowy z groszkiem ptysiowym
Danie główne (dwa rodzaje - do wyboru - podane na półmiskach )
Filet z kurczaka w sosie śmietanowo-koperkowym lub pieprzowym
Kotlet hawajski (filet z kurczaka zapiekany z serem i ananasem)
Kotlet De Volaille z serem i szynką
Medalion drobiowy (mielony kotlet drobiowy z zieloną pietruszką)
Polędwiczki wieprzowe w sosie grzybowym
Zraz wieprzowy zawijany z ogórkiem i boczkiem w sosie własnym
Zraz wieprzowy mielony w sosie myśliwskim
Kotlet schabowy tradycyjny
Kotlet mielony
Ryba (filet smażony w cieście naleśnikowym)
Dodatki (dwa rodzaje do wyboru):
Ziemniaki gotowane z koperkiem
Łódki ziemniaczane
Frytki
Kluski śląskie lub kopytka
Ryż biały z warzywami
Kasza bulgur z warzywami
Surówki ( dwa rodzaje do wyboru - w zależności od pory roku)
Zimne przekąski (pięć do wyboru):
Śledzie w oleju
Śledzie po łowicku
Sałatka z grillowanym kurczakiem
Sałatka z tuńczykiem
Sałatka gyros
Sałatka jarzynowa tradycyjna
Sałatka z makaronem, brokułami i papryką
Sałatka Caprese (plastry pomidora z serem mozarella i sosem Balsamico)
Sałatka z rukolą, burakami, serem Halumi i prażonym słonecznikiem
Galaretka z kurczaka
Galaretka wieprzowa
Patera mięs pieczonych (pieczony boczek, pieczony schab, pieczona karkówka, pasztet z żórawiną)
Roladki z ciasta francuskiego z nadzieniem ze szpinakiem i serem feta
Roladki z tortilli, z twarożkiem, grillowanym kurczakiem, papryką i świeżym ogórkiem
Opiekane śliwki zawinięte w boczku
Wytrawne mufiny z bekonem i warzywami lub serem camembert i żurawiną
Ryba po grecku
Deska serów- 5 rodzajów sera, podanych z winogronami i oliwkami
W cenie: pieczywo, masło, chrzan, musztarda
Drugi i trzeci gorący posiłek
(do wyboru):
Zupa gulaszowa
Żurek z jajkiem i kiełbasą
Barszcz czerwony czysty z pasztecikiem z ciasta francuskiego lub krokietem z nadzieniem mięsnym
Pieczone udka z kurczaka
Mix mini szaszłyków drobiowych i wieprzowych
Nugetsy z kurczaka z sosem czosnkowym
Słodki stół:
Ciasta - 3 rodzaje
Owoce
Kawa, herbata-bez ograniczenia
(w formie bufetu)
Napoje zimne (Coca-Cola, Fanta, Sprite, soki owocowe, woda mineralna)– bez ograniczenia
Ważne informacje:
1. Alkohol oraz tort - w zakresie gości, bez opłat za serwis (bez tzw. korkowego).
2. Dekoracja sali, stołów, wejścia do lokalu – gratis (w ramach możliwości lokalu)
3. Dzieci do 5 lat – gratis. Pozostałe- normalnie płatne.
4. Istnieje możliwość przygotowania innego menu dla dzieci oraz dla wegetarian ,wegan i osób na szczególnej diecie. Prosimy o podanie takiej informacji przy ustalaniu menu.
5. Nie pobieramy żadnych dodatkowych opłat za wynajem sali
6. Lokal jednorazowo pomieści do 65osób (z wydzielonym miejscem do tańczenia i zabawy)
7.Lokal posiada klimatyzację, dostęp do Wifi, obok znajduje się ogrodzony parking
8. Czas trwania uroczystości – od momentu wejścia gości do lokalu – 10 h.
Przedłużenie przyjęcia- o kolejne godziny : 1 h- 500 zł- po wcześniejszym uzgodnieniu z menadżerem lokalu
Wiejska chata przygotowywane przez nas:
smalec, kiszone ogórki, marynowana papryka, pieczarki ,ogórki, pieczywo – 350 zł
smalec, ogórki kiszone, wędzone i pieczone przez profesjonalną wędzarnię wędliny i kiełbasy: szynka, schab, salceson, kiełbasa- 2 rodzaje , kaszanka - 950 zł
POPRAWINY: -200 zł / osoba (dwudaniowy obiad, dania weselne, napoje zimne - b/o, kawa i herbata – b/o)- uroczystość do 5 godzin
OBIAD DLA NASZYCH GOŚCI WESELNYCH: 150 zł (dwudaniowy obiad, ciasta, kawa i herbata – b/o , czas trwania obiadu- uroczystość do 3 godzin
ŚNIADANIE dla gości weselnych (min. 15 osób): 60 zł/ osoba- w formie bufetu – do 2 godzin- godziny ustala lokal
UWAGA !
Żeby lokal został udostępniony tylko dla jednej uroczystości musi być min. 25 osób płatnych .
NASI PARTNERZY:
DJ-Wodzirej
Janusz-604 190 190
Marek-664 168 555
Mariusz-517 328 738
Foto Budka Domino tel. 609 444 908
Przygotowana oferta jest tylko propozycją, jesteśmy otwarci na wszystkie Państwa sugestie i propozycje.
Zapraszamy serdecznie!
Właściciele i pracownicy Restauracji Pod Aniołem