Menu – konsolacja (stypa)- obiad z deserem na miejscu w lokalu
Cena: 70 zł/ osoba
(oferta dot. uroczystości w lokalu na miejscu)
Zupa (do wyboru jeden rodzaj):
Rosół tradycyjny z makaronem
Rosół tradycyjny z kluseczkami półfrancuskimi
Zurek polski z jajkiem i kiełbasą
Zupa pomidorowa z kluseczkami półfrancuskimi
Krem brokułowy z groszkiem ptysiowym
Krem pieczarkowy z groszkiem ptysiowym
Drugie danie: podany na półmiskach- goście nakładają sobie, co chcą (w cenie jest kilka porcji mięsa dodatkowo, w razie gdyby ktoś z gości miał ochotę na dwie porcje mięsa)
Danie mięsne ( do wyboru jeden lub dwa rodzaje):
Filet z kurczaka w sosie kurkowym
Kotlet De Volaille z serem i szynką
Kotlet hawajski ( filet z kurczaka zapiekany z ananasem i serem żółtym)
Zraz wieprzowy zawijany z ogórkiem kiszonym i boczkiem
Kotlet schabowy tradycyjny
Dodatki ( do wyboru jeden lub dwa rodzaje):
Ziemniaki gotowane
Ziemniaki pieczone w ziołach
Frytki
Kluski śląskie
Surówki – dwa rodzaje- do wyboru w zależności od pory roku
Deser: ciasto – 3 rodzaje (np. sernik, jabłecznik ,ciasto czekoladowe, szarlotka kokosowa)
Cena obejmuje także:
Soki owocowe i wodę mineralną- bez ograniczenia
Kawę i herbatę- bez ograniczenia (w formie bufetu)
Ważne informacje:
- alkohol- - w zakresie gości – bez opłat za serwis
- w godzinach: 13.00-17.00 lokal prowadzi działalność restauracyjną, istnieje jednak możliwość oddzielenia gości od innych
- sala jest klimatyzowana, obok znajduje się ogrodzony parking
- nie pobieramy dodatkowych opłat za wynajem sali
- czas trwnnia uroczystości – do 3 godzin- do ustalenia
Szanowni Państwo !
Informujemy, że gdyby z różnych powodów nie chcieli Państwo zorganizować uroczystości w lokalu, istnieje mozliwość dowiezienia cateringu do Państwa domu.
Oferta jest przygotowywana indywidualnie, w zależności od menu, tego, czy potrzebne będą naczynia oraz obsługa.
( e-mail: marketing@podaniolem-szczecin.pl, tel. 507 943 308)
Catering z restauracji Pod Aniołem to najwyższa jakość i zadowolenie.
Mamy wieloletnie doświadczenie w organizowaniu różnego rodzaju cateringów, od kameralnych uroczystości rodzinnych, konferencji, bankietów zaczynając, a kończąc na kilkusetosobowych imprezach. Zajmujemy się organizacją cateringu kompleksowo: przygotowujemy menu, dowozimy posiłki, zatrudniamy profesjonalną obsługę kelnerską, dekorujemy salę, sprzątamy po uroczystościach. Zawsze dbamy o najwyższy poziom naszych usług.
Menu – konsolacja (stypa)- catering
Cena: 75 zł/ osoba
Zupa – przywieziemy w specjalnym garnku, podłączanym do prądu (do wyboru jeden rodzaj):
Rosół tradycyjny z makaronem
Rosół tradycyjny z kluseczkami półfrancuskimi
Zurek polski z jajkiem i kiełbasą
Zupa pomidorowa z kluseczkami półfrancuskimi
Krem brokułowy z groszkiem ptysiowym
Krem pieczarkowy z groszkiem ptysiowym
Drugie danie: przywieziemy w specjalnym podgrzewaczu z wkładami olejowymi
– nie jest potrzebny dostęp do prądu (w cenie jest kilka porcji mięsa dodatkowo, w razie gdyby ktoś z gości miał ochotę na dwie porcje mięsa)
Danie mięsne ( jedno do wyboru ):
Filet z kurczaka w sosie kurkowym
Kotlet De Volaille z serem i szynką
Kotlet hawajski ( filet z kurczaka zapiekany z ananasem i serem żółtym)
Zraz wieprzowy zawijany z ogórkiem kiszonym i boczkiem
Kotlet schabowy tradycyjny
Dodatki ( do wyboru jeden lub dwa rodzaje):
Ziemniaki gotowane
Ziemniaki pieczone w ziołach
Kluski śląskie
Surówki – dwa rodzaje- do wyboru w zależności od pory roku
Deser: ciasto – 3 rodzaje (np. sernik, jabłecznik ,ciasto czekoladowe, szarlotka kokosowa)
Dostarczymy na pateracvh, tylko do odfoliowania
Zapraszamy serdecznie!
Właściciele i pracownicy Restauracji Pod Aniołem