Konsolacja (stypa)-catering

Menu – konsolacja (stypa) - obiad z deserem na miejscu w lokalu

Cena: 90 zł/osoba

(oferta dotyczy uroczystości w lokalu na miejscu) 

Zupa (do wyboru jeden rodzaj - podana w wazach)

Rosół tradycyjny z makaronem

Rosół tradycyjny z lanymi kluskami

Żurek polski z jajkiem i kiełbasą

Zupa pomidorowa z makaronem

Zupa pomidorowa z lanymi kluskami

Krem brokułowy z groszkiem ptysiowym

Krem pieczarkowy z groszkiem ptysiowym

Drugie danie (do wyboru jeden rodzaj - podane na talerzach)

Filet z kurczaka w sosie śmietanowo-koperkowym lub pieprzowym

Kotlet De Volaille z serem i szynką

Kotlet hawajski (filet z kurczaka zapiekany z ananasem i żółtym serem)

Zraz wieprzowy zawijany z ogórkiem kiszonym i boczkiem

Kotlet schabowy tradycyjny

Dodatki (do wyboru jeden rodzaj - podane na talerzach)

Ziemniaki gotowane

Frytki

Surówki (do wyboru dwa rodzaje - podane w salaterkach)

Deser: ciasto (3 rodzaje), owoce

 Cena obejmuje także:

Soki owocowe i wodę mineralną - bez ograniczenia

Kawę i herbatę - bez ograniczenia (w formie bufetu)

Ważne informacje:

- alkohol - w zakresie gości – bez opłat za serwis

- w godzinach: 12.00-16.00 lokal prowadzi działalność restauracyjną, istnieje jednak możliwość oddzielenia gości od innych

- sala jest klimatyzowana, obok znajduje się ogrodzony parking

- nie pobieramy dodatkowych opłat za wynajem sali

- czas trwania uroczystości


– do 3 godzin - do ustalenia

Menu – konsolacja (stypa) - catering

WAŻNE - zamówienie musi być na minimum 15 porcji, dowóz tylko Lewobrzeże

Cena: 85 zł/osoba

Zupa (do wyboru jeden rodzaj) – przywieziemy w specjalnym garnku, podłączanym do prądu

Rosół tradycyjny z makaronem

Rosół tradycyjny z lanymi kluskami

Żurek polski z jajkiem i kiełbasą

Zupa pomidorowa z makaronem

Zupa pomidorowa z lanymi kluskami

Krem brokułowy z groszkiem ptysiowym

Krem pieczarkowy z groszkiem ptysiowym

Drugie danie (do wyboru jeden rodzaj) - przywieziemy w specjalnym podgrzewaczu z wkładami olejowymi (nie jest potrzebny dostęp do prądu)

Filet z kurczaka w sosie śmietanowo-koperkowym lub pieprzowym

Kotlet De Volaille z serem i szynką

Kotlet hawajski (filet z kurczaka zapiekany z ananasem i żółtym serem)

Zraz wieprzowy zawijany z ogórkiem kiszonym i boczkiem

Kotlet schabowy tradycyjny

Dodatki (do wyboru jeden lub dwa rodzaje):

Ziemniaki gotowane

Kluski śląskie

Surówki (do wyboru dwa rodzaje)

Deser: ciasto (3 rodzaje)

  • Facebook