Menu – konsolacja (stypa) - obiad z deserem na miejscu w lokalu
Cena: 90 zł/osoba
(oferta dotyczy uroczystości w lokalu na miejscu)
Zupa (do wyboru jeden rodzaj - podana w wazach)
Rosół tradycyjny z makaronem
Rosół tradycyjny z lanymi kluskami
Żurek polski z jajkiem i kiełbasą
Zupa pomidorowa z makaronem
Zupa pomidorowa z lanymi kluskami
Krem brokułowy z groszkiem ptysiowym
Krem pieczarkowy z groszkiem ptysiowym
Drugie danie (do wyboru jeden rodzaj - podane na talerzach)
Filet z kurczaka w sosie śmietanowo-koperkowym lub pieprzowym
Kotlet De Volaille z serem i szynką
Kotlet hawajski (filet z kurczaka zapiekany z ananasem i żółtym serem)
Zraz wieprzowy zawijany z ogórkiem kiszonym i boczkiem
Kotlet schabowy tradycyjny
Dodatki (do wyboru jeden rodzaj - podane na talerzach)
Ziemniaki gotowane
Frytki
Surówki (do wyboru dwa rodzaje - podane w salaterkach)
Deser: ciasto (3 rodzaje), owoce
Cena obejmuje także:
Soki owocowe i wodę mineralną - bez ograniczenia
Kawę i herbatę - bez ograniczenia (w formie bufetu)
Ważne informacje:
- alkohol - w zakresie gości – bez opłat za serwis
- w godzinach: 12.00-16.00 lokal prowadzi działalność restauracyjną, istnieje jednak możliwość oddzielenia gości od innych
- sala jest klimatyzowana, obok znajduje się ogrodzony parking
- nie pobieramy dodatkowych opłat za wynajem sali
- czas trwania uroczystości
– do 3 godzin - do ustalenia
Menu – konsolacja (stypa) - catering
WAŻNE - zamówienie musi być na minimum 15 porcji, dowóz tylko Lewobrzeże
Cena: 85 zł/osoba
Zupa (do wyboru jeden rodzaj) – przywieziemy w specjalnym garnku, podłączanym do prądu
Rosół tradycyjny z makaronem
Rosół tradycyjny z lanymi kluskami
Żurek polski z jajkiem i kiełbasą
Zupa pomidorowa z makaronem
Zupa pomidorowa z lanymi kluskami
Krem brokułowy z groszkiem ptysiowym
Krem pieczarkowy z groszkiem ptysiowym
Drugie danie (do wyboru jeden rodzaj) - przywieziemy w specjalnym podgrzewaczu z wkładami olejowymi (nie jest potrzebny dostęp do prądu)
Filet z kurczaka w sosie śmietanowo-koperkowym lub pieprzowym
Kotlet De Volaille z serem i szynką
Kotlet hawajski (filet z kurczaka zapiekany z ananasem i żółtym serem)
Zraz wieprzowy zawijany z ogórkiem kiszonym i boczkiem
Kotlet schabowy tradycyjny
Dodatki (do wyboru jeden lub dwa rodzaje):
Ziemniaki gotowane
Kluski śląskie
Surówki (do wyboru dwa rodzaje)
Deser: ciasto (3 rodzaje)