Konsolacja (stypa)-catering

Menu – konsolacja (stypa)- obiad z deserem na miejscu w lokalu

Cena: 65 zł/ osoba

(oferta dot. uroczystości w lokalu na miejscu) 

Zupa (do wyboru jeden rodzaj):

Rosół tradycyjny z makaronem

Rosół tradycyjny z kluseczkami półfrancuskimi

Zurek polski z jajkiem i kiełbasą

Zupa pomidorowa z kluseczkami półfrancuskimi

Krem brokułowy z groszkiem ptysiowym

Krem pieczarkowy z groszkiem ptysiowym

Drugie danie: podany na półmiskach- goście nakładają sobie, co chcą (w cenie jest kilka porcji mięsa dodatkowo, w razie gdyby ktoś z gości miał ochotę na dwie porcje mięsa)

Danie mięsne ( do wyboru jeden lub dwa rodzaje):

Filet z kurczaka w sosie kurkowym

Kotlet De Volaille z serem i szynką

Kotlet hawajski ( filet z kurczaka zapiekany z ananasem i serem żółtym)

Zraz wieprzowy zawijany z ogórkiem kiszonym i boczkiem

Kotlet schabowy tradycyjny

Dodatki ( do wyboru jeden lub dwa rodzaje):

Ziemniaki gotowane

Ziemniaki pieczone w ziołach

Frytki

Kluski śląskie

Surówki – dwa rodzaje- do wyboru w zależności od pory roku

Deser: ciasto – 3 rodzaje (np. sernik, jabłecznik ,ciasto czekoladowe, szarlotka kokosowa)

Cena obejmuje także:

Soki owocowe i wodę mineralną- bez ograniczenia

Kawę i herbatę- bez ograniczenia (w formie bufetu)

Ważne informacje:

- alkohol- - w zakresie gości – bez opłat za serwis

- w godzinach: 13.00-17.00 lokal prowadzi działalność restauracyjną, istnieje jednak możliwość oddzielenia gości od innych

- sala jest klimatyzowana, obok znajduje się ogrodzony parking

- nie pobieramy dodatkowych opłat za wynajem sali

- czas trwnnia uroczystości – do 4 godzin- do ustalenia

Szanowni Państwo !

Informujemy, że gdyby z różnych powodów nie chcieli Państwo zorganizować uroczystości w lokalu, istnieje mozliwość dowiezienia cateringu  do Państwa domu.

Oferta jest przygotowywana indywidualnie, w zależności od menu, tego, czy potrzebne będą naczynia  oraz obsługa.

( e-mail: marketing@podaniolem-szczecin.pl, tel. 507 943 308)

Catering z restauracji Pod Aniołem to najwyższa  jakość i zadowolenie.

Mamy wieloletnie doświadczenie w organizowaniu różnego rodzaju cateringów, od kameralnych uroczystości rodzinnych, konferencji, bankietów zaczynając, a kończąc na  kilkusetosobowych imprezach. Zajmujemy się organizacją cateringu kompleksowo: przygotowujemy menu, dowozimy posiłki, zatrudniamy profesjonalną obsługę kelnerską, dekorujemy salę, sprzątamy po uroczystościach. Zawsze dbamy o najwyższy poziom naszych usług.

Menu – konsolacja (stypa)- catering

Cena: 75 zł/ osoba

Zupa – przywieziemy w specjalnym garnku, podłączanym do prądu (do wyboru jeden rodzaj):

Rosół tradycyjny z makaronem

Rosół tradycyjny z kluseczkami półfrancuskimi

Zurek polski z jajkiem i kiełbasą

Zupa pomidorowa z kluseczkami półfrancuskimi

Krem brokułowy z groszkiem ptysiowym

Krem pieczarkowy z groszkiem ptysiowym

Drugie danie: przywieziemy w specjalnym podgrzewaczu z wkładami olejowymi

nie jest potrzebny dostęp do prądu (w cenie jest kilka porcji mięsa dodatkowo, w razie gdyby ktoś z gości miał ochotę na dwie porcje mięsa)

Danie mięsne ( do wyboru jeden lub dwa rodzaje):

Filet z kurczaka w sosie kurkowym

Kotlet De Volaille z serem i szynką

Kotlet hawajski ( filet z kurczaka zapiekany z ananasem i serem żółtym)

Zraz wieprzowy zawijany z ogórkiem kiszonym i boczkiem

Kotlet schabowy tradycyjny

Dodatki ( do wyboru jeden lub dwa rodzaje):

Ziemniaki gotowane

Ziemniaki pieczone w ziołach

Kluski śląskie

Surówki – dwa rodzaje- do wyboru w zależności od pory roku

Deser: ciasto – 3 rodzaje (np. sernik, jabłecznik ,ciasto czekoladowe, szarlotka kokosowa)

Dostarczymy na pateracvh, tylko do odfoliowania

Zapraszamy serdecznie!

Właściciele i pracownicy Restauracji Pod Aniołem

  • Facebook