Aktualności

RESTAURACJA POD ANIOŁEM 

ul. Chopina 59, Szczecin, tel. 507 943 308, 

www.podaniolem-szczecin.pl, e-mail: marketing@podaniolem-szczecin.pl

Tylko u nas

Oferty imprez

Anielski Bal Karnawałowy

Anielski Dzień Kobiet

Szczegóły już wkrótce

Dla wszystkich gości dodatkowo

WIEJSKA CHATA:

Własnej produkcji wyroby: 

DESKI SERÓWło

Bufet kawowy: kawa, herbata – bez ograniczenia

Napoje gazowane: Pepsi, Mirinda, Sprite, soki owocowe oraz woda mineralna - bez ograniczenia

Alkohol- w zakresie gości, bez opłat za serwis

REZERWACJA-MAILEM: marketing@podaniolem-szczecin.pl

TELEFONICZNIE: 507 943 308, 501 102 913

Proszę podać swoje imię i nazwisko, nr telefonu oraz ilość zarezerwowanych miejsc (uwaga-ilość gości ze względu na pandemię jest ograniczona).Odpowiemy Państwu, potwierdzimy rezerwację i umówimy się z Państwem na dokonanie płatności, najpóźniej do 22 lutego.

Zapraszamy serdecznie!

Właściciele i pracownicy Restauracji Pod Aniołem

P.S. Ze względu na niepewność sytuacji związanej z pandemią, zastrzegamy sobie prawo dowołania Balu. Jednocześnie zapewniamy, że w takiej sytuacji dokonana przez Państwa wpłata zostanie zwrócona.

Szanowni Państwo!

Jeśli tylko lokale gastronomicze będą otwarte, serdecznie zapraszamy do nas firmy, instytucje, zorganizowane grupy oraz wszystkich innych chętnych  na uroczystą kolację wigilijno-świąteczną.

Zapraszamy do kontaktu pod nr telefonu: 507 943 308, w godzinach: 13.00-17.00.

WIGILIA 2021– OFERTA

MENU I:

Cena -120 zł

(czas trwania kolacji – max. 3 godziny)

Zupa:

Barszcz czerwony z pasztecikiem z ciasta francuskiego z nadzieniem

grzybowo- kapuścianym

Danie główne (podane na półmiskach – 1/3/1/3,1/3– goście wybierają sobie to, na co mają ochotę)

Pierogi z farszem grzybowo- kapuścianym

Pierogi ruskie

Smażona ryba (filet z dorsza czarnego lub miruny po parysku)

Dodatki (do wyboru dwa rodzaje):

Ziemniaki gotowane

Ziemniaki pieczone w ziołach

Frytki

Surówki – dwa rodzaje- pasujące do dań mięsnych

Dodatkowo:

ciasta świąteczne: sernik, piernik , makowiec

kompot z suszu, woda mineralna – bez ograniczenia

kawa, herbata- bez ograniczenia- w formie bufetu

MENU II – menu jw. oraz dodatkowo do wyboru cztery zimne przekąski

Cena -170 zł/osoba

(czas trwania kolacji – max. 5 godzin)

Zimne przekąski ( do wyboru 4 rodzaje)

Śledzie po łowicku

Śledzie w oleju

Sałatka jarzynowa

Sałatka z tuńczykiem

Ryba po grecku

Jajka w sosie tatarskim

Pieczywo, masło

Alkohol - w zakresie gości, bez opłat za serwis.

Ważne informacje:

Lokal pomieści max. 75 osób (z wydzielonym miejscem do tańczenia),

do 100 osób (bez tańców), min. liczba osób do zrobienia rezerwacji - 25

Restauracja posiada klimatyzację, dostęp do Wifi, wokół znajduje się ogrodzony parking.

Do dyspozycji gości – atrakcyjna i niedroga baza noclegowa ( domy studenckie ZUT-u)

Na życzenie – pośredniczymy w załatwieniu obsługi muzycznej imprezy ( profesjonalny DJ, który całą imprezę poprowadzi ) - koszt 500 zł brutto – do 5 godzin. Do dyspozycji gości – sprzęt muzyczny.

Na życzenie wystawiamy FV

Przedstawiona oferta jest tylko propozycją, możemy ją dowolnie zmieniać, dostosowując do Państwa potrzeb.

Zapraszamy serdecznie!

Właściciele i pracownicy Restauracji Pod Aniołem

ul. Chopina 59, Szczecin, tel. 507 943 308

www.podaniolem-szczecin.pl, e-mail: marketing@podaniolem-szczecin.pl

Tylko u nas

ANDRZEJKI- 27.11.2019 r. (SOBOTA)

zabawa od 20.00 do 3.00

CENA: 180 ZŁ/ 1 OSOBA

Serdecznie zapraszamy:

-zabawa prowadzona przez DJ-a- Wodzireja

-wróżby andrzejkowe

                                                                                        - jak zwykle- -nagrody i niespodzianki dla naszych gości

- pyszne jedzenie jak zawsze

MENU:

Polędwiczki wieprzowe podane z ryżem i warzywami oraz surówkami z białej kapusty

i mixem sałat z pomidorkami koktajlowymi i ogórkami oraz sosem Vinegret

Przekąski zimne:

Śledzik w dwóch odsłonach: w oleju i po łowicku

Sałatka z grillowanym kurczakiem, winogronami i ananasem

Sałatka z makaronem, szynką i brokułami

Śliwki zapiekane w boczku

Wytrawne muffinki

Ok. 23.00 – podane na ciepło:

Żurek z jajkiem, białą kiełbaską i ziemniakami, podany z grzankami czosnkowymi

Dla wszystkich gości dodatkowo:

WIEJSKA CHATA:

Własnej produkcji wyroby: okrągły wiejski chlebek (krojony na pajdy), smalec, ogórki kiszone, mięsa pieczone: schab ze śliwką, rolada z kurczaka,karkówka wieprzowa, boczek z przyprawami,pasztet z żurawiną, kiełbaski podsuszane, kaszanka, mix warzyw konserwowych, chrzan, musztarda, żurawina

DESKI SERÓW

SŁODKI STÓŁ:

Ciasta - różne rodzaje, ciasteczka- różne rodzaje, sałatki owocowe, owoce, deserki z galaretkami, bita śmietaną i serkiem mascarpone

W cenie dodatkowo:

Bufet kawowy: kawa, herbata – bez ograniczenia

Napoje gazowane: Pepsi, Mirinda, Sprite, soki owocowe oraz woda mineralna - bez ograniczenia

Alkohol- w zakresie gości, bez opłat za serwis

REZERWACJA – TYLKO MAILEM: marketing@podaniolem-scczecin.pl.

Proszę podać swoje imię i nazwisko, nr telefonu oraz ilość zarezerwowanych miejsc (uwaga-ilość gości ze względu na pandemię jest bardzo ograniczona). Odpowiemy Państwu, potwierdzimy wstępną rezerwację i na początku listopada umówimy się z Państwem na dokonanie płatności.

Zapraszamy serdecznie!

Właściciele i pracownicy Restauracji Pod Aniołem

Szanowni Państwo!

Specjalnie dla Państwa przygotowaliśmy ofertę potraw wielkanocnych.

Wszystkie potrawy robimy ze świeżych, najwyższej jakości produktów.

Zawsze gotujemy z sercem 🙂

W TYM ROKU - PO RAZ PIERWSZY -NOWOŚĆ- WIELKANOCNY ZESTAW DLA DWOJGA (TROJGA, CZWÓRKI, ITD .:)).

SZCZEGÓŁY PONIŻEJ.

Zamówienia przyjmujemy od poniedziałku 15 marca do niedzieli 28 marca na miejscu, telefonicznie (tel. 507 943 308) lub e-mailem: marketing@podaniolem-szczecin.pl

Płatność przy zamówieniu gotówką, kartą lub przelewem.

Odbiór w Restauracji w piątek 2 kwietnia w godzinach: 12.00-17.00.

1. ŻUREK (TRADYCYJNY, Z BIAŁĄ KIEŁBASĄ)–10 zł (300 ml-1 porcja)

2. ZUPA GULASZOWA (WOŁOWA)-14 zł (300 ml-1 porcja)

3. ZRAZ WOŁOWY Z BOCZKIEM I OGÓRKIEM KISZONYM z sosem własnym - 16 zł (porcja-ok.150 g)

4. KOTLET DE VOLAILLE (z szynką i serem ) - 14 zł (porcja- 150 g)

5. GOŁĄBEK Z FARSZEM MIĘSNO – RYŻOWYM w sosie pomidorowym -15 zł (porcja- 150 g)

6. SCHAB ZAWJANY Z BOCZKIEM I OGÓRKIEM KISZONYM W SOSIE WŁASNYM-13 zł (porcja- 150 g)

7. BIGOS (z kiełbasą, kapustą kiszoną i grzybami)- 1 kg-38 zł- min. zamówienie- 0,5 kg)

8. RYBA PO GRECKU-13 zł (porcja-filet z dorsza z dodatkami- 150 g)

9. ŚLEDŹ W OLEJU - 9 zł (porcja-1 płat z dodatkami)

10. SAŁATKA JARZYNOWA- 12 zł (porcja -ok. 150 g)

11. GALARETKA DROBIOWA-12 zł (porcja- ok. 120 g)

MIĘSA PIECZONE:

1. KARKÓWKA WIEPRZOWA PIECZONA-48 zł (1 kg)- porcja ok. 1-1,8 kg

2. ROLADA Z KURCZAKA Z PIETRUSZKĄ-50 zł (1 kg)- porcja ok. 1-1,8 kg)

3. BOCZEK ROLOWANY Z PRZYPRAWAMI-48 zł (1 kg)- porcja ok. 1-1,8 kg

4. SCHAB PIECZONY ZE ŚLIWKĄ- 48 zł (1 kg)- porcja ok. 1-1,3 kg

5.PASZTET Z ŻURAWINĄ-42 zł (sztuka-ok.800 g)

W tym roku po raz pierwszy NOWOŚĆ!

WIELKANOCNY ZESTAW DLA DWOJGA !!!

Gotowy zestaw dań dla dwóch osób (można zamawiać wielokrotność tego zestawu), który właściwie nie wymaga już przyrządzania niczego dodatkowo i zapewni Państwu pełne, różnorodne menu świąteczne.

W ZESTAWIE:

1. żurek wielkanocny z białą kiełbasą (2 porcje-600 ml)

2. do wyboru dwa mięsa (takie same, porcja ok.120-150 g):

kotlet de Volaille z szynką i serem żółtym

schab duszony z boczkiem i ogórkiem kiszonym w sosie własnym

gołąbek z białej kapusty z mięsem mielonym w sosie pomidorowym

3. sałatka jarzynowa (2 porcje- ok. 300 g)

4. galaretka drobiowa (2 porcje)

5. mała patera mięs (karkówka pieczona, rolada z kurczaka, schab ze śliwką, pasztet z żurawiną, boczek rolowany-po 6 plasterków każdego mięsa ułożonych na paterze)

6. ryba po grecku (2 porcje-ok. 300 g)

7. śledź w oleju (2 porcje- 2 płaty z dodatkami)

8. bigos z kiełbaskĄ i grzybami (2 porcje- ok. 300 g)

CENA ZESTAWU: 350 ZŁ

                                                                                         Serdecznie zapraszamy!

CZWARTEK  (24.12.2020 r.)- 03.01.2021 r, - PRZERWA ŚWIĄTECZNA

PONOWNIE ZAPRASZAMY W PONIEDZIAŁEK 4 STYCZNIA. 

Życzymy Państwu radosnych, spokojnych, rodzinnych Swiąt Bożego Narodzenia

oraz szczęśliwego Nowego Roku. Oby był  dla nas łaskawszy  niż ten.

Szanowni Państwo!

Lista zamówień świątecznych już została  zamknięta.

Po odbiór potraw zapraszamy w środę 23 grudnia od 10.00 do 18.00.

POTRAWY WIGILIJNE:

1. ZUPA GRZYBOWA Z KLUSECZKAMI - 12 zł (300 ml – 1 porcja)

2. RYBA PO GRECKU - 13 zł (porcja-filet z dorsza z dodatkami- 150 g)

3. ŚLEDŹ W OLEJU - 9 zł (porcja-1 płat z dodatkami)

4. ŚLEDŹ PO ŁOWICKU-11 zł (porcja-1 płat z dodatkami: marchewką gotowaną, cebulką , ogórkiem konserwowym, śmietana i majonezem)

5. ŚLEDŹ PIERNIKOWY-11 zł (porcja- 1 płat z dodatkami : cebulką, miodem, goździkami i utartymi piernikami )

6. SAŁATKA JARZYNOWA- 11 zł (porcja -ok. 150 g)

7. PIEROGI Z KAPUSTĄ I GRZYBAMI -45 zł (1 kg- ok. 30 sztuk- min. zamówienie- 0,5 kg)

8. PIEROGI RUSKIE – 32 zł (1 kg. 35 sztuk- min. - zamówienie- 0,5 kg)

9. KROKIETY Z NADZIENIEM GRZYBOWO-KAPUŚCIANYM – 13 zł (1 sztuka)

10. PASZTECIK Z CIASTA FRANCUSKIEGO Z NADZIENIEM GRZYBOWO-KAPUŚCIANYM – 4 zł (1sztuka- ok. 110 g)

POTRAWY ŚWIĄTECZNE

1. ŻUREK (TRADYCYJNY, Z BIAŁĄ KIEŁBASĄ)– 10 zł (300 ml – 1 porcja)

2. ZUPA GULASZOWA (WOŁOWA)_- 14 zł (300 ml- 1 porcja)

3. ZRAZ WOŁOWY Z BOCZKIEM I OGÓRKIEM KISZONYM z sosem własnym – 16 zł (porcja- 150 g)

4. KOTLET DE VOLAILLE ( z szynką i serem ) - 14 zł (porcja- 150 g)

6. GOŁĄBEK Z FARSZEM MIĘSNO – RYŻOWYM w sosie pomidorowym -13 zł (porcja- 150 g)

6. SCHAB ZAWIJANY Z BOCZKIEM I OGÓRKIEM KISZONYM z sosem własnym - 12 zł (porcja- 150 g)

7. BIGOS (z kiełbasą, kapustą kiszoną i grzybami)- 1 kg- 32 zł- min. - zamówienie- 0,5 kg)

MIĘSA PIECZONE:

1. KARKÓWKA WIEPRZOWA PIECZONA-48 zł ( 1 kg)- porcja ok. 1-1,8 kg

2. ROLADA Z KURCZAKA Z ZIELONĄ  PIETRUSZKĄ-50 zł (1 kg)- porcja ok. 1-1,8 kg)

3. BOCZEK ROLOWANY Z PRZYPRAWAMI-48 zł(1 kg)- porcja ok. 1-1,8 kg

4. SCHAB PIECZONY ZE ŚLIWKĄ- 48 zł ( 1 kg)- porcja ok. 1-1,3 kg

ZAMÓWIENIA PRZYJMUJEMY OD 18 LISTOPADA DO 15 GRUDNIA: NA MIEJSCU

W RESTAURACJI, TELEFONICZNIE : 507 943 308, 501 102 913

ORAZ MAILOWO: marketing@podaniolem-szczecin.pl

PŁATNOŚĆ : OD 16 DO 20 GRUDNIA: NA MIEJSCU LUB PRZELEWEM

(prosimy o kontakt, podamy dane do dokonania płatności)

ODBIÓR: 23 GRUDNIA: OD 10.00 DO 18.00

( Istnieje możliwość dowozu, szczegóły ustalamy indywidualnie z klientem)

Szczególnie zapraszamy do współpracy firmy. Ze względu na niemożność zorganizowania – tak jak dotychczas - wigilii firmowych u nas w lokalu –chętnie dowieziemy do Państwa catering.Zajmujemy się nim kompleksowo: przygotowujemy menu, dowozimy posiłki, zatrudniamy profesjonalną obsługę kelnerską, dekorujemy salę, sprzątamy po uroczystościach. 

Zawsze dbamy o najwyższy poziom naszych usług.

Szanowni Państwo!

W związku z rozporządzeniem, wydanym dziś przez Prezesa Rady Ministrów RR informujemy, że od poniedziałku 26 października będziemy wydawać posiłki tylko na wynos .

Mamy specjalnie do tego przeznaczone opakowania jednorazowe (do zupy – 0,90 zł, do drugiego dania- 1,20 zł).
Można też przynieść włanse pojemniki.
Będziemy pracować w takich godzinach jak zwykle:
od 13.00 do 17.00.
Można też składać zamówienia telefonicznie
na odbiór obiadu o konkretnej godzinie
(będziemy je przyjmować telefonicznie danego dnia
od 10.00 do 12.00).
NR TEL. 507 943 308.
Abonamenty zachowują ważność.
UWAGA – NOWOŚĆ!
Będziemy też dowozić cateringi .
Zamówienia na min. 5 zestawów dowieziemy
GRATIS-na terenie dzielnic: Niebuszewo,
Niebuszewo – Bolinko,Warszewo oraz Osów.
Zamówienia telefoniczne, danego dnia -od 10.00 do 12.00,
NR TEL. 507 943 308.
Serdecznie zapraszamy !
Liczymy na Państwa !

Ceny od 01.11.2019 r.:

1. Zupa:5 zł

2. Drugie danie:13 zł

3. Zestaw: 18 zł

4. Abonament (10 x cały obiad): 170 zł

5. Abonament (10 x drugie danie): 120 zł

Szanowni Państwo !

Ze względu na sytuację, jaką mamy obecnie, serdecznie zapraszamy do skorzystania z naszej oferty cateringowej.

Catering z restauracji Pod Aniołem to najwyższa  jakość i zadowolenie.

Mamy wieloletnie doświadczenie w organizowaniu różnego rodzaju cateringów, od kameralnych uroczystości rodzinnych, konferencji, bankietów zaczynając, a kończąc na  kilkusetosobowych imprezach. 

Każdą ofertę przygotowujemy indywidualnie.

Zajmujemy się organizacją cateringu kompleksowo: przygotowujemy menu, dowozimy posiłki, zatrudniamy profesjonalną obsługę kelnerską, dekorujemy salę, sprzątamy po uroczystościach. Zawsze dbamy o najwyższy poziom naszych usług.

                                                      Właściciele i pracownicy Restauracji Pod Aniołem

Oto kilka  zdjęć z minionych weekendów:
DSC_0750DSC_0764DSC_0772DSC_0778DSC_0779DSC_0828
 
DSC_0731
DSC_0733DSC_0732
29314299_1751360601594746_7230613172648935424_n29340033_1751360544928085_5380437546108977152_n29340270_1751360454928094_5083385646433697792_n29357035_1751360374928102_6280551743755386880_n29365591_1751360551594751_9089445400263262208_n (1)29339588_1751360664928073_6340575131487698944_n29387103_1751360458261427_40046129039015936_n29315136_1751433648254108_7464949148119203840_n
DSC_0693DSC_0695DSC_0696DSC_0697DSC_0700
DSC_0676
DSC_0677DSC_0679DSC_0680DSC_0681Poprzedni  był  różowy 🙂
DSC_0671DSC_0670DSC_0669
Zgodnie z obietnicą, zdjęcia z przyjęcia weselnego - dekoracja w kolorze kobaltowym :
DSC_0622 DSC_0621DSC_0615
DSC_0617DSC_0619
 DSC_0620
Szanowni Państwo !
Kilka karnawałowych wspomnień  🙂 Jak zawsze - dziękujemy naszym gościom
za wspaniałą zabawę !!!
DSC_0646DSC_0647DSC_0648DSC_0649
  
Sylwestrowych wspomnień czar  🙂 
Serdecznie dziękujemy wszystkim  gościom oraz artystom, którzy  zaszczycili  nas swoją obecnością podczas Balu Sylwestrowego w tym Roku !
To Państwo stworzyliście wyjątkową atmosferę - zabawa była szampańska ! 
Jeszcze raz dziękujemy i zapraszamy za rok !
DSC_0595DSC_0587DSC_0593DSC_0592DSC_0590DSC_0589DSC_0588
 
Szanowni Państwo ! 

Ze względu na to, że święta zaczynają się w tym roku w poniedziałek – niewiele z potraw, które zwykle przygotowywaliśmy, wydanych nawet w sobotę 19 grudnia, nadawałyby się do jedzenia. Ograniczyliśmy się więc tylko do produkcji uszek i pierogów.

Zamówienia przyjmujemy do poniedziałku 18 grudnia na miejscu, telefonicznie (tel. 507 943 308) lub e-mailem: marketing@soso.pl.

Odbiór 22 grudnia (piątek) w godzinach: 13.00-18.00.

  1. PIEROGI Z FARSZEM GRZYBOWO KAPUŚCIANYM-45 zł (1 kg-ok. 40 sztuk)

  1. USZKA Z FARSZEM Z GRZYBÓW LEŚNYCH- 53 zł (1kg-ok. 90 sztuk)

ZAPRASZAMY !!!

Szanowni Państwo !
Serdecznie dziękujemy wszystkim, którzy odwiedzili nasze stoisko na Targach Wedding Arena w niedzielę. Było nam bardzo miło poznać Państwa i porozmawiać .
Serdecznie zapraszamy do nas do Restauracji !
Do zobaczenia !
 DSC_0472DSC_0478DSC_0475
Zgodnie z obietnicą, oto zdjęcia sali przygotowanej na przyjęcie weselne z dekoracją w kolorze różowym 🙂
20170701_161015 20170701_161040 20170701_160954

ChromaStock_19929825

POTRAWY WIELKANOCNE/ KIERMASZ  ŚWIĄTECZNY/ WIELKANOCNY

Szanowni Państwo!

Specjalnie dla Państwa przygotowaliśmy ofertę potraw wielkanocnych. Wszystkie potrawy robimy ze świeżych, najwyższej jakości produktów. Zawsze gotujemy z sercem 🙂

Zamówienia przyjmujemy do wtorku 11 kwietnia na miejscu, telefonicznie (tel. 507 943 308) lub e-mailem: marketing@soso.pl.

Odbiór w Restauracji w piątek  14 kwietnia w godzinach: 11.00-15.00.

  1. ZRAZ WOŁOWY Z BOCZKIEM I OGÓRKIEM KISZONYM z sosem własnym – 11 zł (porcja- 150 g)

  2. KOTLET DE VOLAILLE ( z szynką i serem ) - 9 zł (porcja- 150 g)

  3. KOTLET DE VOLAILLE (klasyczny, z masłem i pietruszką) - 9 zł (porcja- 150 g)

  4. GOŁĄBEK Z FARSZEM MIĘSNO – RYŻOWYM w sosie pomidorowym -9 zł (porcja- 150 g)

  5. SCHAB ZAWIJANY Z BOCZKIEM I OGÓRKIEM KISZONYM z sosem własnym - 9 zł (porcja- 150 g)

MIĘSA PIECZONE:

  1. KARKÓWKA WIEPRZOWA PIECZONA-48 zł ( 1 kg)- porcja ok. 1-1,8 kg

  2. ROLADA Z KURCZAKA Z PIETRUSZKĄ-50 zł (1 kg)- porcja ok. 1-1,8 kg)

  3. BOCZEK ROLOWANY Z PRZYPRAWAMI-50 zł(1 kg)- porcja ok. 1-1,8 kg)

  4. SCHAB PIECZONY ZE ŚLIWKĄ- 48 zł ( 1 kg)- porcja ok. 1-1,3 kg

ZAPRASZAMY !!!

Szanowni Państwo !
W najbliższy piątek - 31. marca rozpoczynamy tegoroczny sezon weselny
Wszystkie pary młode, które już zdecydowały się na organizację tej wyjątkowej uroczystości u nas oraz wszystkich innych chętnych, serdecznie zapraszamy do obejrzenia sali udekorowanej
i przygotowanej na przyjęcie weselne:
- w piątek 31 marca w godzinach: 12.00-14.00 (liczba gości - ok. 50, dekoracja w kolorze czerwonym)
- w sobotę 1 kwietnia w godzinach: 14.00-16.00 (liczba gości - ok. 50 osób, dekoracja w kolorze biało - ecru)
Na obu uroczystościach obsługę muzyczną zapewnia DJ Mariusz Zając.
Czekamy na Państwa ! Do zobaczenia !

Bride and groom are holding champagne glasses

Poniżej kilka zdjęć z obu wesel 🙂

DSC_0202

DSC_0204DSC_0218DSC_0210 DSC_0211DSC_0216

Naszym parom młodym jeszcze raz życzymy miłości i szczęścia przez całe życie !!!

Szanowni Goście !

Zmieniliśmy w tym roku wygląd naszej "Wiejskiej chaty".  Ci z  Państwa, którzy byli na Balu Karnawałowym, mieli  już okazję  ją zobaczyć. Dla pozostałych zainteresowanych  zamieszczamy zdjęcie poniżej. Poza wyglądem - reszta bez zmian. Pyszne wyroby do niej robimy na miejscu. Serdecznie zapraszamy !

DSC_0167

Szanowni Państwo !

Jesteśmy już po ostatnim Balu w tym sezonie - po Balu Karnawałowym.   Gościom,  którzy zaszczycili nas swoją obecnością, świetnie się na wszystkich   dotychczasowych balach bawili, stworzyli wyjątkową, niezapomnianą atmosferę, bardzo, bardzo dziękujemy.  To dla nas przyjemność gościć Państwa i tak naprawdę razem z Państwem się bawić. Serdecznie zapraszamy na nasze kolejne Bal e- Andrzejkowe,  Sylwestrowe , Walentynkowe i wszystkie inne : ) Do zobaczenia !

Do tego czasu nieustająco zapraszamy na pyszne obiady i rodzinne uroczystości.

Właściciele i pracownicy Restauracji Pod Aniołem

BAL KARNAWAŁOWY - OSTATKI- 24.02.2017 r.

(piątek)

zabawa od 20.00 do 3.00

CENA : 97 zł/ osoba

Serdecznie zapraszamy:

-zabawa prowadzona przez DJ-a- Wodzireja

-zabawy i konkursy dla gości

-SPECJALNIE DLA PAŃSTWA – HOLOGRAFICZNY POKAZ TAŃCA (LED & FIRE SHOW)

-konkurs na Królową i Króla Balu

- pyszne jedzenie jak zawsze

MENU:

Na początek na ciepło:

Roladka wieprzowa z boczkiem i ogórkiem kiszonym, opiekane ćwiartki ziemniaków, surówka z buraczków i białej kapusty

Przekąski zimne:

Śledzik w trzech odsłonach: w oleju, śmietanie i po łowicku

Galaretka z kurczaka

Tatar wołowy

Sałatka z grillowanym kurczakiem, winogronami i ananasem

Sałatka grecka

Pieczywo, masło, chrzan, musztarda, żurawina

Ok. 23.00 – podane na ciepło:

Boeuf Stroganow , podany z grzanką czosnkową

Dla wszystkich gości dodatkowo :

WiIEJSKA CHATA”:

Własnej produkcji wyroby: rolada z kurczaka, schab ze śliwką, boczek z przyprawami, karkówka wieprzowa, smalec, ogórki kiszone

Kruche babeczki z nadzieniem tuńczykowym

Wytrawne muffiny

Deska serów

Słodki stół:

Ciasta - różne rodzaje

Ciasteczka

Słodkie musy i deserki

Owoce

Bufet kawowy: kawa, herbata – bez ograniczenia

W cenie dodatkowo:

Napoje gazowane: Pepsi, Mirinda, Sprite, soki owocowe oraz woda mineralna - bez ograniczenia

Alkohol - w zakresie gości, bez opłat za serwis

WAŻNE!

REZERWACJA – TELEFONICZNIE, E-MAILEM LUB NA MIEJSCU W RESTAURACJI !

Zapraszamy serdecznie!

Właściciele i pracownicy Restauracji Pod Aniołem

Szanowni Państwo !

Parę wspomnień o Walentynkach 🙂 Obyśmy Święto Miłości obchodzili przez cały rok 🙂

DSC_0144 DSC_0145 DSC_0146 DSC_0147

Szanowni Klienci !
Powspominajmy jeszcze raz Sylwestra : )
Dzięki Państwu Bal był jak zawsze bardzo udany i będziemy go długo wspominać. To Państwo stworzyli wyjątkową atmosferę i za to bardzo dziękujemy, życząc Państwu w Nowym Roku tylko szczęśliwych i radosnych chwil.
                                                               Właściciele i pracownicy Restauracji Pod Aniołemdsc_0108dsc_0107dsc_0106dsc_0112dsc_0111dsc_0110dsc_0109dsc_0104dsc_0103dsc_0102

POTRAWY ŚWIĄTECZNE - KIERMASZ ŚWIĄTECZNY

Szanowni klienci !

Jak co roku, przygotowaliśmy specjalnie dla Państwa ofertę potraw wigilijnych

i świątecznych.

Zamówienia przyjmujemy do czwartku 15 grudnia na miejscu, telefonicznie

(tel. 507 943 308) lub e-mailem: marketing@soso.pl.

Odbiór 23 grudnia w godzinach: 10.00-14.00.

DO KAŻDEGO ZAMÓWIENIA 1 l CZERWONEGO BARSZCZU GRATIS !

DO ZAMÓWIENIA POWYŻEJ 50 ZŁ 2 l BARSZCZU GRATIS !

  1. RYBA PO GRECKU – 8 zł (porcja- 150 g)

  2. ŚLEDŹ W OLEJU - 6 zł (porcja- 1 płat z dodatkami )

  3. ŚLEDŹ PO ŁOWICKU – 7 zł (porcja- 1 płat z dodatkami)

  4. PIEROGI Z FARSZEM GRZYBOWO KAPUŚCIANYM-40 zł - 1 kg (1 kg- ok. 40 sztuk)

  5. ZRAZ WOŁOWY Z BOCZKIEM I OGÓRKIEM KISZONYM z sosem własnym – 11 zł (porcja- 150 g)

  6. KOTLET DE VOLAILLE ( z szynką i serem ) - 9 zł (porcja- 150 g)

  7. GOŁĄBEK Z FARSZEM MIĘSNO – RYŻOWYM z sosem pomidorowym -9 zł (porcja- 150 g)

  8. SCHAB ZAWIJANY Z BOCZKIEM I OGÓRKIEM KISZONY M z sosem własnym - 9 zł (porcja- 150 g)

MIĘSA PIECZONE:

  1. KARKÓWKA WIEPRZOWA PIECZONA-50 zł ( 1 kg)- porcja ok. 1-1,8 kg

  2. ROLADA Z KURCZAKA Z PIETRUSZKĄ – 50 zł (1 kg)- porcja ok. 1-1,8 kg)

  3. BOCZEK ROLOWANY Z PRZYPRAWAMI – 50 zł(1 kg)- porcja ok. 1-1,8 kg)

 

  • Facebook