ul. Chopina 59, Szczecin, tel. 507 943 308,
www.podaniolem-szczecin.pl, e-mail: marketing@podaniolem-szczecin.pl
Tylko u nas
Oferty imprez
Anielski Bal Karnawałowy
Anielski Dzień Kobiet
Szczegóły już wkrótce
Dla wszystkich gości dodatkowo
WIEJSKA CHATA:
Własnej produkcji wyroby:
DESKI SERÓWło
Bufet kawowy: kawa, herbata – bez ograniczenia
Napoje gazowane: Pepsi, Mirinda, Sprite, soki owocowe oraz woda mineralna - bez ograniczenia
Alkohol- w zakresie gości, bez opłat za serwis
REZERWACJA-MAILEM: marketing@podaniolem-szczecin.pl
TELEFONICZNIE: 507 943 308, 501 102 913
Proszę podać swoje imię i nazwisko, nr telefonu oraz ilość zarezerwowanych miejsc (uwaga-ilość gości ze względu na pandemię jest ograniczona).Odpowiemy Państwu, potwierdzimy rezerwację i umówimy się z Państwem na dokonanie płatności, najpóźniej do 22 lutego.
Zapraszamy serdecznie!
Właściciele i pracownicy Restauracji Pod Aniołem
P.S. Ze względu na niepewność sytuacji związanej z pandemią, zastrzegamy sobie prawo dowołania Balu. Jednocześnie zapewniamy, że w takiej sytuacji dokonana przez Państwa wpłata zostanie zwrócona.
Szanowni Państwo!
Jeśli tylko lokale gastronomicze będą otwarte, serdecznie zapraszamy do nas firmy, instytucje, zorganizowane grupy oraz wszystkich innych chętnych na uroczystą kolację wigilijno-świąteczną.
Zapraszamy do kontaktu pod nr telefonu: 507 943 308, w godzinach: 13.00-17.00.
WIGILIA 2021– OFERTA
MENU I:
Cena -120 zł
(czas trwania kolacji – max. 3 godziny)
Zupa:
Barszcz czerwony z pasztecikiem z ciasta francuskiego z nadzieniem
grzybowo- kapuścianym
Danie główne (podane na półmiskach – 1/3/1/3,1/3– goście wybierają sobie to, na co mają ochotę)
Pierogi z farszem grzybowo- kapuścianym
Pierogi ruskie
Smażona ryba (filet z dorsza czarnego lub miruny po parysku)
Dodatki (do wyboru dwa rodzaje):
Ziemniaki gotowane
Ziemniaki pieczone w ziołach
Frytki
Surówki – dwa rodzaje- pasujące do dań mięsnych
Dodatkowo:
ciasta świąteczne: sernik, piernik , makowiec
kompot z suszu, woda mineralna – bez ograniczenia
kawa, herbata- bez ograniczenia- w formie bufetu
MENU II – menu jw. oraz dodatkowo do wyboru cztery zimne przekąski
Cena -170 zł/osoba
(czas trwania kolacji – max. 5 godzin)
Zimne przekąski ( do wyboru 4 rodzaje)
Śledzie po łowicku
Śledzie w oleju
Sałatka jarzynowa
Sałatka z tuńczykiem
Ryba po grecku
Jajka w sosie tatarskim
Pieczywo, masło
Alkohol - w zakresie gości, bez opłat za serwis.
Ważne informacje:
Lokal pomieści max. 75 osób (z wydzielonym miejscem do tańczenia),
do 100 osób (bez tańców), min. liczba osób do zrobienia rezerwacji - 25
Restauracja posiada klimatyzację, dostęp do Wifi, wokół znajduje się ogrodzony parking.
Do dyspozycji gości – atrakcyjna i niedroga baza noclegowa ( domy studenckie ZUT-u)
Na życzenie – pośredniczymy w załatwieniu obsługi muzycznej imprezy ( profesjonalny DJ, który całą imprezę poprowadzi ) - koszt 500 zł brutto – do 5 godzin. Do dyspozycji gości – sprzęt muzyczny.
Na życzenie wystawiamy FV
Przedstawiona oferta jest tylko propozycją, możemy ją dowolnie zmieniać, dostosowując do Państwa potrzeb.
Zapraszamy serdecznie!
Właściciele i pracownicy Restauracji Pod Aniołem
ul. Chopina 59, Szczecin, tel. 507 943 308
www.podaniolem-szczecin.pl, e-mail: marketing@podaniolem-szczecin.pl
Tylko u nas
ANDRZEJKI- 27.11.2019 r. (SOBOTA)
zabawa od 20.00 do 3.00
CENA: 180 ZŁ/ 1 OSOBA
Serdecznie zapraszamy:
-zabawa prowadzona przez DJ-a- Wodzireja
-wróżby andrzejkowe
- jak zwykle- -nagrody i niespodzianki dla naszych gości
- pyszne jedzenie jak zawsze
MENU:
Polędwiczki wieprzowe podane z ryżem i warzywami oraz surówkami z białej kapusty
i mixem sałat z pomidorkami koktajlowymi i ogórkami oraz sosem Vinegret
Przekąski zimne:
Śledzik w dwóch odsłonach: w oleju i po łowicku
Sałatka z grillowanym kurczakiem, winogronami i ananasem
Sałatka z makaronem, szynką i brokułami
Śliwki zapiekane w boczku
Wytrawne muffinki
Ok. 23.00 – podane na ciepło:
Żurek z jajkiem, białą kiełbaską i ziemniakami, podany z grzankami czosnkowymi
Dla wszystkich gości dodatkowo:
WIEJSKA CHATA:
Własnej produkcji wyroby: okrągły wiejski chlebek (krojony na pajdy), smalec, ogórki kiszone, mięsa pieczone: schab ze śliwką, rolada z kurczaka,karkówka wieprzowa, boczek z przyprawami,pasztet z żurawiną, kiełbaski podsuszane, kaszanka, mix warzyw konserwowych, chrzan, musztarda, żurawina
DESKI SERÓW
SŁODKI STÓŁ:
Ciasta - różne rodzaje, ciasteczka- różne rodzaje, sałatki owocowe, owoce, deserki z galaretkami, bita śmietaną i serkiem mascarpone
W cenie dodatkowo:
Bufet kawowy: kawa, herbata – bez ograniczenia
Napoje gazowane: Pepsi, Mirinda, Sprite, soki owocowe oraz woda mineralna - bez ograniczenia
Alkohol- w zakresie gości, bez opłat za serwis
REZERWACJA – TYLKO MAILEM: marketing@podaniolem-scczecin.pl.
Proszę podać swoje imię i nazwisko, nr telefonu oraz ilość zarezerwowanych miejsc (uwaga-ilość gości ze względu na pandemię jest bardzo ograniczona). Odpowiemy Państwu, potwierdzimy wstępną rezerwację i na początku listopada umówimy się z Państwem na dokonanie płatności.
Zapraszamy serdecznie!
Właściciele i pracownicy Restauracji Pod Aniołem
Szanowni Państwo!
Specjalnie dla Państwa przygotowaliśmy ofertę potraw wielkanocnych.
Wszystkie potrawy robimy ze świeżych, najwyższej jakości produktów.
Zawsze gotujemy z sercem 🙂
W TYM ROKU - PO RAZ PIERWSZY -NOWOŚĆ- WIELKANOCNY ZESTAW DLA DWOJGA (TROJGA, CZWÓRKI, ITD .:)).
SZCZEGÓŁY PONIŻEJ.
Zamówienia przyjmujemy od poniedziałku 15 marca do niedzieli 28 marca na miejscu, telefonicznie (tel. 507 943 308) lub e-mailem: marketing@podaniolem-szczecin.pl
Płatność przy zamówieniu gotówką, kartą lub przelewem.
Odbiór w Restauracji w piątek 2 kwietnia w godzinach: 12.00-17.00.
1. ŻUREK (TRADYCYJNY, Z BIAŁĄ KIEŁBASĄ)–10 zł (300 ml-1 porcja)
2. ZUPA GULASZOWA (WOŁOWA)-14 zł (300 ml-1 porcja)
3. ZRAZ WOŁOWY Z BOCZKIEM I OGÓRKIEM KISZONYM z sosem własnym - 16 zł (porcja-ok.150 g)
4. KOTLET DE VOLAILLE (z szynką i serem ) - 14 zł (porcja- 150 g)
5. GOŁĄBEK Z FARSZEM MIĘSNO – RYŻOWYM w sosie pomidorowym -15 zł (porcja- 150 g)
6. SCHAB ZAWJANY Z BOCZKIEM I OGÓRKIEM KISZONYM W SOSIE WŁASNYM-13 zł (porcja- 150 g)
7. BIGOS (z kiełbasą, kapustą kiszoną i grzybami)- 1 kg-38 zł- min. zamówienie- 0,5 kg)
8. RYBA PO GRECKU-13 zł (porcja-filet z dorsza z dodatkami- 150 g)
9. ŚLEDŹ W OLEJU - 9 zł (porcja-1 płat z dodatkami)
10. SAŁATKA JARZYNOWA- 12 zł (porcja -ok. 150 g)
11. GALARETKA DROBIOWA-12 zł (porcja- ok. 120 g)
MIĘSA PIECZONE:
1. KARKÓWKA WIEPRZOWA PIECZONA-48 zł (1 kg)- porcja ok. 1-1,8 kg
2. ROLADA Z KURCZAKA Z PIETRUSZKĄ-50 zł (1 kg)- porcja ok. 1-1,8 kg)
3. BOCZEK ROLOWANY Z PRZYPRAWAMI-48 zł (1 kg)- porcja ok. 1-1,8 kg
4. SCHAB PIECZONY ZE ŚLIWKĄ- 48 zł (1 kg)- porcja ok. 1-1,3 kg
5.PASZTET Z ŻURAWINĄ-42 zł (sztuka-ok.800 g)
W tym roku po raz pierwszy NOWOŚĆ!
WIELKANOCNY ZESTAW DLA DWOJGA !!!
Gotowy zestaw dań dla dwóch osób (można zamawiać wielokrotność tego zestawu), który właściwie nie wymaga już przyrządzania niczego dodatkowo i zapewni Państwu pełne, różnorodne menu świąteczne.
W ZESTAWIE:
1. żurek wielkanocny z białą kiełbasą (2 porcje-600 ml)
2. do wyboru dwa mięsa (takie same, porcja ok.120-150 g):
kotlet de Volaille z szynką i serem żółtym
schab duszony z boczkiem i ogórkiem kiszonym w sosie własnym
gołąbek z białej kapusty z mięsem mielonym w sosie pomidorowym
3. sałatka jarzynowa (2 porcje- ok. 300 g)
4. galaretka drobiowa (2 porcje)
5. mała patera mięs (karkówka pieczona, rolada z kurczaka, schab ze śliwką, pasztet z żurawiną, boczek rolowany-po 6 plasterków każdego mięsa ułożonych na paterze)
6. ryba po grecku (2 porcje-ok. 300 g)
7. śledź w oleju (2 porcje- 2 płaty z dodatkami)
8. bigos z kiełbaskĄ i grzybami (2 porcje- ok. 300 g)
CENA ZESTAWU: 350 ZŁ
Serdecznie zapraszamy!
CZWARTEK (24.12.2020 r.)- 03.01.2021 r, - PRZERWA ŚWIĄTECZNA
PONOWNIE ZAPRASZAMY W PONIEDZIAŁEK 4 STYCZNIA.
Życzymy Państwu radosnych, spokojnych, rodzinnych Swiąt Bożego Narodzenia
oraz szczęśliwego Nowego Roku. Oby był dla nas łaskawszy niż ten.
Szanowni Państwo!
Lista zamówień świątecznych już została zamknięta.
Po odbiór potraw zapraszamy w środę 23 grudnia od 10.00 do 18.00.
POTRAWY WIGILIJNE:
1. ZUPA GRZYBOWA Z KLUSECZKAMI - 12 zł (300 ml – 1 porcja)
2. RYBA PO GRECKU - 13 zł (porcja-filet z dorsza z dodatkami- 150 g)
3. ŚLEDŹ W OLEJU - 9 zł (porcja-1 płat z dodatkami)
4. ŚLEDŹ PO ŁOWICKU-11 zł (porcja-1 płat z dodatkami: marchewką gotowaną, cebulką , ogórkiem konserwowym, śmietana i majonezem)
5. ŚLEDŹ PIERNIKOWY-11 zł (porcja- 1 płat z dodatkami : cebulką, miodem, goździkami i utartymi piernikami )
6. SAŁATKA JARZYNOWA- 11 zł (porcja -ok. 150 g)
7. PIEROGI Z KAPUSTĄ I GRZYBAMI -45 zł (1 kg- ok. 30 sztuk- min. zamówienie- 0,5 kg)
8. PIEROGI RUSKIE – 32 zł (1 kg. 35 sztuk- min. - zamówienie- 0,5 kg)
9. KROKIETY Z NADZIENIEM GRZYBOWO-KAPUŚCIANYM – 13 zł (1 sztuka)
10. PASZTECIK Z CIASTA FRANCUSKIEGO Z NADZIENIEM GRZYBOWO-KAPUŚCIANYM – 4 zł (1sztuka- ok. 110 g)
POTRAWY ŚWIĄTECZNE
1. ŻUREK (TRADYCYJNY, Z BIAŁĄ KIEŁBASĄ)– 10 zł (300 ml – 1 porcja)
2. ZUPA GULASZOWA (WOŁOWA)_- 14 zł (300 ml- 1 porcja)
3. ZRAZ WOŁOWY Z BOCZKIEM I OGÓRKIEM KISZONYM z sosem własnym – 16 zł (porcja- 150 g)
4. KOTLET DE VOLAILLE ( z szynką i serem ) - 14 zł (porcja- 150 g)
6. GOŁĄBEK Z FARSZEM MIĘSNO – RYŻOWYM w sosie pomidorowym -13 zł (porcja- 150 g)
6. SCHAB ZAWIJANY Z BOCZKIEM I OGÓRKIEM KISZONYM z sosem własnym - 12 zł (porcja- 150 g)
7. BIGOS (z kiełbasą, kapustą kiszoną i grzybami)- 1 kg- 32 zł- min. - zamówienie- 0,5 kg)
MIĘSA PIECZONE:
1. KARKÓWKA WIEPRZOWA PIECZONA-48 zł ( 1 kg)- porcja ok. 1-1,8 kg
2. ROLADA Z KURCZAKA Z ZIELONĄ PIETRUSZKĄ-50 zł (1 kg)- porcja ok. 1-1,8 kg)
3. BOCZEK ROLOWANY Z PRZYPRAWAMI-48 zł(1 kg)- porcja ok. 1-1,8 kg
4. SCHAB PIECZONY ZE ŚLIWKĄ- 48 zł ( 1 kg)- porcja ok. 1-1,3 kg
ZAMÓWIENIA PRZYJMUJEMY OD 18 LISTOPADA DO 15 GRUDNIA: NA MIEJSCU
W RESTAURACJI, TELEFONICZNIE : 507 943 308, 501 102 913
ORAZ MAILOWO: marketing@podaniolem-szczecin.pl
PŁATNOŚĆ : OD 16 DO 20 GRUDNIA: NA MIEJSCU LUB PRZELEWEM
(prosimy o kontakt, podamy dane do dokonania płatności)
ODBIÓR: 23 GRUDNIA: OD 10.00 DO 18.00
( Istnieje możliwość dowozu, szczegóły ustalamy indywidualnie z klientem)
Szczególnie zapraszamy do współpracy firmy. Ze względu na niemożność zorganizowania – tak jak dotychczas - wigilii firmowych u nas w lokalu –chętnie dowieziemy do Państwa catering.Zajmujemy się nim kompleksowo: przygotowujemy menu, dowozimy posiłki, zatrudniamy profesjonalną obsługę kelnerską, dekorujemy salę, sprzątamy po uroczystościach.
Zawsze dbamy o najwyższy poziom naszych usług.
Szanowni Państwo!
W związku z rozporządzeniem, wydanym dziś przez Prezesa Rady Ministrów RR informujemy, że od poniedziałku 26 października będziemy wydawać posiłki tylko na wynos .
Ceny od 01.11.2019 r.:
1. Zupa:5 zł
2. Drugie danie:13 zł
3. Zestaw: 18 zł
4. Abonament (10 x cały obiad): 170 zł
5. Abonament (10 x drugie danie): 120 zł
Szanowni Państwo !
Ze względu na sytuację, jaką mamy obecnie, serdecznie zapraszamy do skorzystania z naszej oferty cateringowej.
Catering z restauracji Pod Aniołem to najwyższa jakość i zadowolenie.
Mamy wieloletnie doświadczenie w organizowaniu różnego rodzaju cateringów, od kameralnych uroczystości rodzinnych, konferencji, bankietów zaczynając, a kończąc na kilkusetosobowych imprezach.
Każdą ofertę przygotowujemy indywidualnie.
Zajmujemy się organizacją cateringu kompleksowo: przygotowujemy menu, dowozimy posiłki, zatrudniamy profesjonalną obsługę kelnerską, dekorujemy salę, sprzątamy po uroczystościach. Zawsze dbamy o najwyższy poziom naszych usług.
Właściciele i pracownicy Restauracji Pod Aniołem
Ze względu na to, że święta zaczynają się w tym roku w poniedziałek – niewiele z potraw, które zwykle przygotowywaliśmy, wydanych nawet w sobotę 19 grudnia, nadawałyby się do jedzenia. Ograniczyliśmy się więc tylko do produkcji uszek i pierogów.
Zamówienia przyjmujemy do poniedziałku 18 grudnia na miejscu, telefonicznie (tel. 507 943 308) lub e-mailem: marketing@soso.pl.
Odbiór 22 grudnia (piątek) w godzinach: 13.00-18.00.
PIEROGI Z FARSZEM GRZYBOWO KAPUŚCIANYM-45 zł (1 kg-ok. 40 sztuk)
USZKA Z FARSZEM Z GRZYBÓW LEŚNYCH- 53 zł (1kg-ok. 90 sztuk)
ZAPRASZAMY !!!
POTRAWY WIELKANOCNE/ KIERMASZ ŚWIĄTECZNY/ WIELKANOCNY
Szanowni Państwo!
Specjalnie dla Państwa przygotowaliśmy ofertę potraw wielkanocnych. Wszystkie potrawy robimy ze świeżych, najwyższej jakości produktów. Zawsze gotujemy z sercem 🙂
Zamówienia przyjmujemy do wtorku 11 kwietnia na miejscu, telefonicznie (tel. 507 943 308) lub e-mailem: marketing@soso.pl.
Odbiór w Restauracji w piątek 14 kwietnia w godzinach: 11.00-15.00.
ZRAZ WOŁOWY Z BOCZKIEM I OGÓRKIEM KISZONYM z sosem własnym – 11 zł (porcja- 150 g)
KOTLET DE VOLAILLE ( z szynką i serem ) - 9 zł (porcja- 150 g)
KOTLET DE VOLAILLE (klasyczny, z masłem i pietruszką) - 9 zł (porcja- 150 g)
GOŁĄBEK Z FARSZEM MIĘSNO – RYŻOWYM w sosie pomidorowym -9 zł (porcja- 150 g)
SCHAB ZAWIJANY Z BOCZKIEM I OGÓRKIEM KISZONYM z sosem własnym - 9 zł (porcja- 150 g)
MIĘSA PIECZONE:
KARKÓWKA WIEPRZOWA PIECZONA-48 zł ( 1 kg)- porcja ok. 1-1,8 kg
ROLADA Z KURCZAKA Z PIETRUSZKĄ-50 zł (1 kg)- porcja ok. 1-1,8 kg)
BOCZEK ROLOWANY Z PRZYPRAWAMI-50 zł(1 kg)- porcja ok. 1-1,8 kg)
SCHAB PIECZONY ZE ŚLIWKĄ- 48 zł ( 1 kg)- porcja ok. 1-1,3 kg
ZAPRASZAMY !!!
Szanowni Państwo !
W najbliższy piątek - 31. marca rozpoczynamy tegoroczny sezon weselny
Wszystkie pary młode, które już zdecydowały się na organizację tej wyjątkowej uroczystości u nas oraz wszystkich innych chętnych, serdecznie zapraszamy do obejrzenia sali udekorowanej
i przygotowanej na przyjęcie weselne:
- w piątek 31 marca w godzinach: 12.00-14.00 (liczba gości - ok. 50, dekoracja w kolorze czerwonym)
- w sobotę 1 kwietnia w godzinach: 14.00-16.00 (liczba gości - ok. 50 osób, dekoracja w kolorze biało - ecru)
Na obu uroczystościach obsługę muzyczną zapewnia DJ Mariusz Zając.
Czekamy na Państwa ! Do zobaczenia !
Poniżej kilka zdjęć z obu wesel 🙂
Szanowni Goście !
Zmieniliśmy w tym roku wygląd naszej "Wiejskiej chaty". Ci z Państwa, którzy byli na Balu Karnawałowym, mieli już okazję ją zobaczyć. Dla pozostałych zainteresowanych zamieszczamy zdjęcie poniżej. Poza wyglądem - reszta bez zmian. Pyszne wyroby do niej robimy na miejscu. Serdecznie zapraszamy !
Szanowni Państwo !
Jesteśmy już po ostatnim Balu w tym sezonie - po Balu Karnawałowym. Gościom, którzy zaszczycili nas swoją obecnością, świetnie się na wszystkich dotychczasowych balach bawili, stworzyli wyjątkową, niezapomnianą atmosferę, bardzo, bardzo dziękujemy. To dla nas przyjemność gościć Państwa i tak naprawdę razem z Państwem się bawić. Serdecznie zapraszamy na nasze kolejne Bal e- Andrzejkowe, Sylwestrowe , Walentynkowe i wszystkie inne : ) Do zobaczenia !
Do tego czasu nieustająco zapraszamy na pyszne obiady i rodzinne uroczystości.
Właściciele i pracownicy Restauracji Pod Aniołem
BAL KARNAWAŁOWY - OSTATKI- 24.02.2017 r.
(piątek)
zabawa od 20.00 do 3.00
CENA : 97 zł/ osoba
Serdecznie zapraszamy:
-zabawa prowadzona przez DJ-a- Wodzireja
-zabawy i konkursy dla gości
-SPECJALNIE DLA PAŃSTWA – HOLOGRAFICZNY POKAZ TAŃCA (LED & FIRE SHOW)
-konkurs na Królową i Króla Balu
- pyszne jedzenie jak zawsze
MENU:
Na początek na ciepło:
Roladka wieprzowa z boczkiem i ogórkiem kiszonym, opiekane ćwiartki ziemniaków, surówka z buraczków i białej kapusty
Przekąski zimne:
Śledzik w trzech odsłonach: w oleju, śmietanie i po łowicku
Galaretka z kurczaka
Tatar wołowy
Sałatka z grillowanym kurczakiem, winogronami i ananasem
Sałatka grecka
Pieczywo, masło, chrzan, musztarda, żurawina
Ok. 23.00 – podane na ciepło:
Boeuf Stroganow , podany z grzanką czosnkową
Dla wszystkich gości dodatkowo :
“WiIEJSKA CHATA”:
Własnej produkcji wyroby: rolada z kurczaka, schab ze śliwką, boczek z przyprawami, karkówka wieprzowa, smalec, ogórki kiszone
Kruche babeczki z nadzieniem tuńczykowym
Wytrawne muffiny
Deska serów
Słodki stół:
Ciasta - różne rodzaje
Ciasteczka
Słodkie musy i deserki
Owoce
Bufet kawowy: kawa, herbata – bez ograniczenia
W cenie dodatkowo:
Napoje gazowane: Pepsi, Mirinda, Sprite, soki owocowe oraz woda mineralna - bez ograniczenia
Alkohol - w zakresie gości, bez opłat za serwis
WAŻNE!
REZERWACJA – TELEFONICZNIE, E-MAILEM LUB NA MIEJSCU W RESTAURACJI !
Zapraszamy serdecznie!
Właściciele i pracownicy Restauracji Pod Aniołem
Szanowni Państwo !
Parę wspomnień o Walentynkach 🙂 Obyśmy Święto Miłości obchodzili przez cały rok 🙂
Szanowni Klienci !
Powspominajmy jeszcze raz Sylwestra : )
Dzięki Państwu Bal był jak zawsze bardzo udany i będziemy go długo wspominać. To Państwo stworzyli wyjątkową atmosferę i za to bardzo dziękujemy, życząc Państwu w Nowym Roku tylko szczęśliwych i radosnych chwil.
Właściciele i pracownicy Restauracji Pod Aniołem
POTRAWY ŚWIĄTECZNE - KIERMASZ ŚWIĄTECZNY
Szanowni klienci !
Jak co roku, przygotowaliśmy specjalnie dla Państwa ofertę potraw wigilijnych
i świątecznych.
Zamówienia przyjmujemy do czwartku 15 grudnia na miejscu, telefonicznie
(tel. 507 943 308) lub e-mailem: marketing@soso.pl.
Odbiór 23 grudnia w godzinach: 10.00-14.00.
DO KAŻDEGO ZAMÓWIENIA 1 l CZERWONEGO BARSZCZU GRATIS !
DO ZAMÓWIENIA POWYŻEJ 50 ZŁ 2 l BARSZCZU GRATIS !
RYBA PO GRECKU – 8 zł (porcja- 150 g)
ŚLEDŹ W OLEJU - 6 zł (porcja- 1 płat z dodatkami )
ŚLEDŹ PO ŁOWICKU – 7 zł (porcja- 1 płat z dodatkami)
PIEROGI Z FARSZEM GRZYBOWO KAPUŚCIANYM-40 zł - 1 kg (1 kg- ok. 40 sztuk)
ZRAZ WOŁOWY Z BOCZKIEM I OGÓRKIEM KISZONYM z sosem własnym – 11 zł (porcja- 150 g)
KOTLET DE VOLAILLE ( z szynką i serem ) - 9 zł (porcja- 150 g)
GOŁĄBEK Z FARSZEM MIĘSNO – RYŻOWYM z sosem pomidorowym -9 zł (porcja- 150 g)
SCHAB ZAWIJANY Z BOCZKIEM I OGÓRKIEM KISZONY M z sosem własnym - 9 zł (porcja- 150 g)
MIĘSA PIECZONE:
KARKÓWKA WIEPRZOWA PIECZONA-50 zł ( 1 kg)- porcja ok. 1-1,8 kg
ROLADA Z KURCZAKA Z PIETRUSZKĄ – 50 zł (1 kg)- porcja ok. 1-1,8 kg)
BOCZEK ROLOWANY Z PRZYPRAWAMI – 50 zł(1 kg)- porcja ok. 1-1,8 kg)