KIERMASZ ŚWIĄTECZNY- WIELKANOC 2022

Restauracja Pod Aniołem

ul. Chopina 59, Szczecin, tel. 507 943 308, 501 102 913

 e-mail: marketing@podaniolem-szczecin.pl

Szanowni Państwo!

Specjalnie dla Państwa przygotowaliśmy ofertę potraw

wielkanocnych. Wszystkie potrawy robimy ze świeżych,

najwyższej jakości produktów. Zawsze gotujemy z sercem 🙂

Zamówienia przyjmujemy do poniedziałku 11 kwietnia  2022 r. do godz. 14:00 na miejscu, telefonicznie

(tel. 507 943 308) lub e-mailem: marketing@podaniolem-szczecin.pl

Płatność przy zamówieniu gotówką, kartą lub przelewem. Odbiór w Restauracji w sobotę 16 kwietnia 2022 r.

(SOBOTA WIELKANOCNA) w godzinach: 10.00-13.00.

1. ŻUREK (TRADYCYJNY, Z BIAŁĄ KIEŁBASĄ)–13 zł (300 ml-1 porcja)

2. ZUPA GULASZOWA (WOŁOWA)-17 zł (300 ml-1 porcja)

3. ZRAZ WOŁOWY Z BOCZKIEM I OGÓRKIEM KISZONYM z sosem własnym – 22 zł (porcja-ok.150 g)

4. KOTLET DE VOLAILLE (z szynką i serem ) - 18 zł (porcja- 150 g)

5. GOŁĄBEK Z FARSZEM MIĘSNO – RYŻOWYM w sosie pomidorowym -18 zł (porcja- 150 g)

6. ZRAZ WIEPRZOWY ZAWIJANY Z BOCZKIEM I OGÓRKIEM KISZONYM z sosem własnym - 18 zł (porcja- 150 g)

7. BIGOS (z kiełbasą, kapustą kiszoną i grzybami)- 1 kg-40 zł- min. zamówienie- 0,5 kg)

8. ŚLEDŹ W OLEJU - 10 zł (porcja-1 płat z dodatkami)

9. SAŁATKA JARZYNOWA- 12 zł (porcja -ok. 150 g)

10. SOS TATARSKI (Z OGÓRKIEM, GRZYBKAMI, ŚMIETANĄ I MAJONEZEM)-22 zł (porcja-ok. 200 g)

MIĘSA PIECZONE:

1. KARKÓWKA WIEPRZOWA PIECZONA-51zł (1 kg)- porcja ok. 1-1,8 kg

2. BOCZEK ROLOWANY Z PRZYPRAWAMI-51 zł(1 kg)- porcja ok. 1-1,8 kg

4. SCHAB PIECZONY ZE ŚLIWKĄ- 51 zł (1 kg)- porcja ok. 1-1,3 kg

5.PASZTET Z ŻURAWINĄ-45 zł (sztuka-ok.800 g)

10. SOS TATARSKI (Z OGÓRKIEM, GRZYBKAMI, ŚMIETANĄ I MAJONEZEM)-22 zł (porcja-ok. 200 g)

NOWOŚĆ!

WIELKANOCNY ZESTAW

DLA DWOJGA !!!

Gotowy zestaw dań dla dwóch osób (można zamawiać wielokrotność tego zestawu), który właściwie nie wymaga już przyrządzania niczego dodatkowo i zapewni Państwu pełne, różnorodne menu świąteczne.

W ZESTAWIE:

1. żurek wielkanocny z białą kiełbasą (2 porcje-600 ml)

2. do wyboru dwa mięsa (takie same, porcja ok.120-150 g):

    •  

kotlet de Volaille z szynką i serem żółtym

    •  

zraz wieprzowy z boczkiem i ogórkiem kiszonym w sosie własnym

    •  

gołąbek z białej kapusty z mięsem mielonym w sosie pomidorowym

3. sałatka jarzynowa (2 porcje- ok. 300 g)

4. mała patera mięs (karkówka pieczona, rolada z kurczaka, schab ze śliwką, pasztet z żurawiną, boczek rolowany-po 6 plasterków każdego mięsa ułożonych na paterze)

5. śledź w oleju (2 porcje- 2 płaty z dodatkami)

6. bigos z kiełbaską i grzybami (2 porcje- ok. 300 g)

7. sos tatarski (z ogórkiem, grzybkiem , śmietaną i majonezem)-22 zł (porcja-ok. 200 g)

CENA ZESTAWU: 400 ZŁ

Zamówienia przyjmujemy do poniedziałku 11 kwetnia 2022 r. na miejscu, telefonicznie

(tel. 507 943 308) lub e-mailem: marketing@podaniolem-szczecin.pl

Płatność przy zamówieniu gotówka, kartą lub przelewem.

Odbiór w Restauracji w sobotę 16 kwietnia 2022 r. ( SOBOTA WIELKANOCNA) w godzinach: 10.00-13.00.

 

 

 

  • Facebook