WIELKANOC 2021- kiermasz świąteczny

Szanowni Państwo!!

Wilekanoc 2

ul. Chopina 59, Szczecin, tel. 507 943 308

www.podaniolem-szczecin.pl, e-mail: marketing@odaniolem-szczecin.pl

Szanowni Państwo!

Specjalnie dla Państwa przygotowaliśmy ofertę potraw wielkanocnych.

Wszystkie potrawy robimy ze świeżych, najwyższej jakości produktów.

Zawsze gotujemy z sercem 🙂

Zamówienia przyjmujemy od poniedziałku 15 marca do niedzieli 28 marca na miejscu, telefonicznie

(tel. 507 943 308) lub e-mailem: marketing@podaniolem-szczecin.pl

Płatność przy zamówieniu gotówka, kartą lub przelewem. Odbiór w Restauracji w piątek 2 kwietnia w godzinach: 12.00-17.00.

1. ŻUREK (TRADYCYJNY, Z BIAŁĄ KIEŁBASĄ)–10 zł (300 ml-1 porcja)

2. ZUPA GULASZOWA (WOŁOWA)-14 zł (300 ml-1 porcja)

3. ZRAZ WOŁOWY Z BOCZKIEM I OGÓRKIEM KISZONYM z sosem własnym - 16 zł (porcja-ok.150 g)

4. KOTLET DE VOLAILLE (z szynką i serem ) - 14 zł (porcja- 150 g)

5. GOŁĄBEK Z FARSZEM MIĘSNO – RYŻOWYM w sosie pomidorowym -15 zł (porcja- 150 g)

6. SCHAB ZAWIJANY Z BOCZKIEM I OGÓRKIEM, W SOSIE WŁASNYM - 13 zł (porcja- 150 g)

7. BIGOS (z kiełbasą, kapustą kiszoną i grzybami)- 1 kg-38 zł- min. zamówienie- 0,5 kg)

8. RYBA PO GRECKU-13 zł (porcja-filet z dorsza z dodatkami- 150 g)

9. ŚLEDŹ W OLEJU - 9 zł (porcja-1 płat z dodatkami)

10. SAŁATKA JARZYNOWA- 12 zł (porcja -ok. 150 g)

11. GALARETKA DROBIOWA-12 zł (porcja- ok. 120 g)

MIĘSA PIECZONE:

1. KARKÓWKA WIEPRZOWA PIECZONA-48 zł (1 kg)- porcja ok. 1-1,8 kg

2. ROLADA Z KURCZAKA Z PIETRUSZKĄ-50 zł (1 kg)- porcja ok. 1-1,8 kg)

3. BOCZEK ROLOWANY Z PRZYPRAWAMI-48 zł(1 kg)- porcja ok. 1-1,8 kg

4. SCHAB PIECZONY ZE ŚLIWKĄ- 48 zł (1 kg)- porcja ok. 1-1,3 kg

5.PASZTET Z ŻURAWINĄ-42 zł (sztuka-ok.800 g)

Szanowni Państwo!

W tym roku po raz pierwszy NOWOŚĆ!

WIELKANOCNY ZESTAW DLA DWOJGA !!!

Gotowy zestaw dań dla dwóch osób (można zamawiać wielokrotność tego zestawu), który właściwie nie wymaga już przyrządzania niczego dodatkowo i zapewni Państwu pełne, różnorodne menu świąteczne.

W ZESTAWIE:

1. żurek wielkanocny z białą kiełbasą (2 porcje-600 ml)

2. do wyboru dwa mięsa (takie same, porcja ok.120-150 g):

kotlet de Volaille z szynką i serem żółtym

schab duszony z boczkiem i ogórkiem kiszonym w sosie własnym

gołąbek z białej kapusty z mięsem mielonym w sosie pomidorowym

3. sałatka jarzynowa (2 porcje- ok. 300 g)

4. galaretka drobiowa (2 porcje)

5. mała patera mięs (karkówka pieczona, rolada z kurczaka, schab ze śliwką, pasztet z żurawiną, boczek rolowany-po 6 plasterków każdego mięsa ułożonych na paterze)

6. ryba po grecku (2 porcje-ok. 300 g)

7. śledź w oleju (2 porcje- 2 płaty z dodatkami)

8. bigos z kiełbaska i grzybami (2 porcje- ok. 300 g)

CENA ZESTAWU: 350 ZŁ

Zamówienia przyjmujemy od poniedziałku 15 marca do niedzieli 28 marca na miejscu, telefonicznie

(tel. 507 943 308) lub e-mailem: marketing@podaniolem-szczecin.pl

Płatność przy zamówieniu gotówka, kartą lub przelewem.

Odbiór w Restauracji w piątek 2 kwietnia w godzinach: 12.00-17.00.

Serdecznie zapraszamy!

  • Facebook