Catering na chrzciny, komunie, wesela, bale, spotkania firmowe i inne imprezy okolicznościowe.
Catering z restauracji Pod Aniołem to najwyższa jakość i zadowolenie.
Każdą ofertę przygotowujemy indywidualnie.
Zajmujemy się organizacją cateringu kompleksowo: przygotowujemy menu, dowozimy posiłki, zatrudniamy profesjonalną obsługę kelnerską, dekorujemy salę, sprzątamy po uroczystościach. Zawsze dbamy o najwyższy poziom naszych usług.
ul. Chopina 59, Szczecin, tel. 507 943 308
www.podaniolem-szczecin.pl, e-mail: marketing@podaniolem-szczecin.pl
OFERTA – CATERING
WAŻNE- ZAMÓWIENIE MUSI BYĆ NA MIN. 15 PORCJI, A DOWÓZ NA TERENIE LEWOBRZEŻA
Dwudaniowy obiad: zupa, mięso, dodatki, surówki - 70 zł/osoba
Obiad z ciastem - 75 zł/osoba
Zupa – przywieziemy w specjalnym garnku, podłączanym do prądu (do wyboru jeden rodzaj):
Rosół z makaronem
Rosół z lanymi kluskami
Żurek polski z jajkiem i kiełbasą
Zupa pomidorowa z makaronem
Zupa pomidorowa z lanymi kluskami
Krem brokułowy z groszkiem ptysiowym
Krem pieczarkowy z groszkiem ptysiowym
Drugie danie: przywieziemy w specjalnym podgrzewaczu z wkładami olejowymi – nie jest potrzebny dostęp do prądu
(do wyboru jeden lub dwa rodaje)
Filet z kurczaka w sosie kurkowym
Kotlet De Volaille z serem i szynką
Kotlet hawajski (filet z kurczaka zapiekany z ananasem i żółtym serem)
Zraz wieprzowy zawijany z ogórkiem kiszonym i boczkiem
Kotlet schabowy tradycyjny
Dodatki (do wyboru jeden lub dwa rodzaje):
Ziemniaki gotowane
Ziemniaki pieczone w ziołach
Kluski śląskie
Surówki (dwa rodzaje do wyboru)
(przywieziemy w szklanych miseczkach)
Dodatkowo ciasto (porcja ok. 100-120 g)
przywiezione na paterach, tylko do odfoliowania
Tradycyjne przekąski zimne:
WAŻNE-każdej potrawy musi zostać zamówione min. 15 porcji
Sałatka grecka – 1 porcja (ok. 100 g)- 10 zł
Sałatka z makaronem i brokułami-1 porcja (ok. 150 g)- 15 zł
Śledź po łowicku – 1 porcja (1 płat z dodatkami)- 15 zł
Śledź w oleju – 1 porcja (1 płat z dodatkami)- 15 zł
Galaretka drobiowa- 1 porcja- 15 zł
Ryba po grecku – 1porcja (z dodatkami- ok. 150 g)- 15 zł
Patera mięs pieczonych (karkówka wieprzowa, boczek z przyprawami, schab, pasztet z żurawiną) -150 zł (na ok. 8 osób)
Dodatkowe ciepłe posiłki:
WAŻNE-każdej potrawy musi zostać zamówione min. 15 porcji
Żurek (300ml)-15 zł
Zupa gulaszowa (wołowa-300 ml)-15 zł
Barszcz czerwony czysty z krokietem z ciasta francuskiego z nadzieniem mięsnym – 15 zł
Szaszłyk drobiowy/wieprzowy (sztuka)-18 zł
CATERING- FINGER FOOD
WAŻNE-każdej przekąski musi zostać zamówione min. 15 porcji
Wytrawne muffiny z bekonem i warzywami-1 sztuka -8 zł
Wytrawne kruche babeczki z farszem łososiowym lub tuńczykowym- 1 sztuka- 8 zł
Śliwki suszone pieczone w boczku- 1 sztuka- 5 zł
Tortilla z wędzonym kurczakiem , twarożkiem i warzywami – porcja- ok. 20 g- 8 zł
Roladka z ciasta francuskiego ze szpinakiem i fetą – porcja- ok. 20 g- 8 zł
Ważne informacje:
1. Cena obejmuje dowóz cateringu (na terenie Szczecina- lewobrzeże) oraz odbiór naczyń w ustalonym terminie.
2. Przekąski zostaną przywiezione na paterach, półmiskach i szklanych miseczkach , chyba że wolicie Państwo na jednorazowych naczyniach. Nie ma to wpływu na cenę.
3. PROSIMY O ZWROT CZYSTYCH NACZYŃ.
Zapraszamy serdecznie!
Właściciele i pracownicy Restauracji Pod Aniołem
Zadzwoń i zarezerwuj już teraz: KONTAKT