Catering

dsc_0103dsc_0102DSC_0135DSC_0126DSC_0125DSC_0124dsc_0053dsc_0044dsc_0041dsc_0034dsc_0033dsc_0036dsc_0037DSC_0168

Catering na chrzciny, komunie, wesela, bale, spotkania firmowe i inne imprezy okolicznościowe.

Catering z restauracji Pod Aniołem to najwyższa  jakość i zadowolenie.

Każdą ofertę przygotowujemy indywidualnie.

Zajmujemy się organizacją cateringu kompleksowo: przygotowujemy menu, dowozimy posiłki, zatrudniamy profesjonalną obsługę kelnerską, dekorujemy salę, sprzątamy po uroczystościach. Zawsze dbamy o najwyższy poziom naszych usług.

Zdjęcie0063 Wiejska chata Catering Zdjęcie0021

ul. Chopina 59, Szczecin, tel. 507 943 308

www.podaniolem-szczecin.pl, e-mail: marketing@podaniolem-szczecin.pl

OFERTA – CATERING

WAŻNE- ZAMÓWIENIE MUSI BYĆ NA MIN. 15 PORCJI, A DOWÓZ NA TERENIE LEWOBRZEŻA 

Dwudaniowy obiad: zupa, mięso, dodatki, surówki - 70 zł/osoba

Obiad z ciastem - 75 zł/osoba

Zupa – przywieziemy w specjalnym garnku, podłączanym do prądu (do wyboru jeden rodzaj):

Rosół z makaronem

Rosół z lanymi kluskami 

Żurek polski z jajkiem i kiełbasą

Zupa pomidorowa z makaronem

Zupa pomidorowa z lanymi kluskami

Krem brokułowy z groszkiem ptysiowym

Krem pieczarkowy z groszkiem ptysiowym

Drugie danie: przywieziemy w specjalnym podgrzewaczu z wkładami olejowymi nie jest potrzebny dostęp do prądu

(do wyboru jeden lub dwa rodzaje)

Filet z kurczaka w sosie śmietanowo-koperkowym lub pieprzowym

Kotlet De Volaille z serem i szynką

Kotlet hawajski (filet z kurczaka zapiekany z ananasem i żółtym serem)

Zraz wieprzowy zawijany z ogórkiem kiszonym i boczkiem

Kotlet schabowy tradycyjny

Dodatki (do wyboru jeden lub dwa rodzaje):

Ziemniaki gotowane

Ziemniaki pieczone w ziołach

Kluski śląskie

Surówki (dwa rodzaje do wyboru)

(przywieziemy w szklanych miseczkach)

Dodatkowo ciasto (porcja ok. 100-120 g)

(przywiezione na paterach)

Tradycyjne przekąski zimne:

WAŻNE - każdej potrawy musi zostać zamówione min. 15 porcji

Sałatka grecka – 1 porcja (ok. 100 g) - 10 zł

Sałatka z makaronem i brokułami - 1 porcja (ok. 150 g) - 15 zł

Śledź po łowicku – 1 porcja (1 płat z dodatkami) - 15 zł

Śledź w oleju – 1 porcja (1 płat z dodatkami) - 15 zł

Galaretka drobiowa - 1 porcja - 15 zł

Ryba po grecku – 1porcja (z dodatkami - ok. 150 g) - 15 zł

Patera mięs pieczonych (karkówka wieprzowa, boczek z przyprawami, schab, pasztet z żurawiną) -150 zł (na ok. 8 osób)

Dodatkowe ciepłe posiłki:

WAŻNE - każdej potrawy musi zostać zamówione min. 15 porcji

Żurek (300ml) - 15 zł

Zupa gulaszowa (wołowa-300 ml) - 15 zł

Barszcz czerwony czysty z krokietem z ciasta francuskiego z nadzieniem mięsnym – 15 zł

Szaszłyk drobiowy/wieprzowy (sztuka) - 18 zł

CATERING- FINGER FOOD

WAŻNE - każdej przekąski musi zostać zamówione min. 15 porcji

Wytrawne muffiny z bekonem i warzywami  - 1 sztuka - 10 zł

Wytrawne kruche babeczki z farszem łososiowym lub tuńczykowym - 1 sztuka - 10 zł

Śliwki suszone pieczone w boczku - 1 sztuka - 8 zł

Tortilla z wędzonym kurczakiem, twarożkiem i warzywami – porcja - ok. 20 g - 10 zł

Roladka z ciasta francuskiego ze szpinakiem i fetą – porcja - ok. 20 g - 10 zł

Ważne informacje:

1. Cena obejmuje dowóz cateringu (na terenie Szczecina - lewobrzeże) oraz odbiór naczyń w ustalonym terminie.

2. Przekąski zostaną przywiezione na paterach, półmiskach i szklanych miseczkach , chyba że wolicie Państwo na jednorazowych naczyniach. Nie ma to wpływu na cenę.

3. PROSIMY O ZWROT CZYSTYCH NACZYŃ.

Zapraszamy serdecznie!

Właściciele i pracownicy Restauracji Pod Aniołem

Zadzwoń i zarezerwuj już teraz: KONTAKT

  • Facebook